Beste biljarters,

Zoals velen van u weten heeft sinds vele jaren de Nederlandse Spoorwegen een eigen biljartvereniging die 2 dagen in de week in een eigen zaal konden spelen.

Nu moeten ze op korte termijn hun zaal verlaten en zoeken een nieuw onderkomen.

Gistermiddag hebben Jan Tersteeg en Nieske van Eijkelenborg een gesprek gehad met een afvaardiging van de biljartvereniging van de spoorwegen.

De uitkomst van dit gesprek is dat ze met alle leden lid worden van BV Welgelegen en dat ze 2 dagen per week (niet op dinsdag, dan hebben we onze eigen bezigheden) van 10.00 uur tot 18.00 uur hun activiteiten kunnen uitoefenen.

Omdat ze lid worden van onze vereniging kunnen ze natuurlijk ook op de andere momenten dat de zaal open is bij ons terecht om een potje te biljarten. Ook is er dan de mogelijkheid dat onze leden op hun uren in de zaal terecht kunnen.

Het gaat zoals het er nu naar uitziet om 24 leden.

Ze zullen voorlopig als sub-vereniging de naam van de spoorwegen gebruiken, maar ze zijn officieel lid van BV Welgelegen en kunnen dan ook eventueel onder onze naam deelnemen aan Bondswedstrijden.

Ook hebben plm. 6-8 leden van een andere vereniging aangegeven bij ons lid te willen worden.

Zoals het er nu uitziet worden we in een keer een grote vereniging zoals we waren toen we in onze biljartzaal trokken.

Ook vraag ik jullie hulp bij het opsporen van een vest.

Gistermiddag na afloop van de wedstrijden miste Gert Berg zijn vest. Wel lag er een ander vest in de zaal. Vermoedelijk heeft iemand een verkeerd vest aangetrokken. S.v.p. even een berichtje aan Gert, dan is dat probleem ook weer opgelost.

Dan krijg ik net bericht dat op 29-30-31 maart in onze zaal de gewestelijke damesfinale wordt gespeeld. Ik zal dus op korte termijn contact met enige leden opnemen voor hulp met arbitreren en schrijven. Ook kunt u zich al zelf aanmelden.

 

Dit zijn voorlopig de nieuwtjes van dit ogenblik.

Bij vragen, stuur even een mailtje en u krijgt antwoord.

Met vriendelijke groet,

Nieske van Eijkelenborg

secr. BV Welgelegen.