Beste leden van BV Welgelegen.

We zitten nu al vanaf 16 maart in een lockdown-situatie waardoor ons allerlei beperkingen zijn opgelegd. Hopelijk hebben wij ons zoveel mogelijk aan de maatregelen gehouden en zijn we goed door deze moeilijke tijd heengekomen. Door deze maatregelen was de biljartzaal afgesloten en konden jullie je geliefde spelletje niet spelen.

Nu het coronavirus een beetje op zijn retour lijkt te zijn worden de maatregelen door de overheid versoepeld en kan het biljarten weer voorzichtig opgestart worden.

We zullen blij en dankbaar zijn als we onze leden weer in de zaal kunnen ontvangen, want we hebben jullie erg gemist.

De zaal mag op 1 juli 2020 weer OPEN. Wel natuurlijk met inachtneming van diverse veiligheidsmaatregelen. Het volgende protocol treedt dan in werking:

Bij ingang van de zaal: handen reinigen met gel en papieren handdoek. staan op de lange kast.

Na toiletbezoek: handen weer reinigen.

Na elke partij: banden van het biljart reinigen met gel.

Geen handen schudden.

Bij aanvang van de partij: geen keuzetrekstoot maken maar tossen wie er begint

Bij bestellen van koffie of een drankje: bonnetje bij de bar brengen en drankjes meenemen die op een blad op de hoek van de bar wordt neergezet.

Niet dicht bij elkaar aan een tafeltje gaan zitten maar de 1 1/2 meter regel handhaven.

in de hele zaal natuurlijk rekening houden met de 1 1/2 meter meter regel.

En zoals Mark Rutte altijd zegt: BIJ VERKOUDHEIDSKLACHTEN, BLIJF THUIS.

We zullen VOOR 1 juli kijken hoe we de zaal ook hierop kunnen aanpassen.

Dan nu enige mededelingen over de “gewone”verenigingszaken.

Iedereen die in de Bondscompetitie speelt heeft enige tijd geleden de teamindeling ontvangen. Andere jaren wordt hier over vergaderd met de leden maar dit kon nu niet.

Er zijn bij de wedstrijdleider maar een paar opmerkingen over gekomen. Na aanpassing zijn de teams nu opgegeven aan Leon v.d.Pol.

Op ons voorstel om in een zwart overhemd onder het gilet te gaan spelen is geen reactie op gekomen, dus zal hier geen bezwaar tegen zijn. Wil een HEEL team in een wit overhemd onder het gilet spelen kan dat ook.

Dan is het bestuur van plan om op 1 september 2020 ( dan worden de maatregelen ivm.de corona weer versoepeld en mogen er meer dan 30 mensen in de zaal aanwezig zijn) de Algemene Ledenvergadering te houden.

Dit zijn de meeste urgente zaken die we met jullie willen delen. Hopelijk zien we elkaar weer regelmatig in de zaal en laten we er met elkaar weer een gezellig en sportief biljartgebeuren van maken en hopen niet meer in zo’n onwerkelijke toestand terecht te komen.

Met vriendelijke groet,

Nieske van Eijkelenborg

secr. BV Welgelegen.